06-46663673

Workshop Bewust zwanger

Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam en in je leven. Je wilt alles goed regelen voor als je kindje er is, de bevalling komt steeds dichterbij! Intussen gaat de rest van je leven door. Soms is het lastig om tijd voor jezelf te nemen.

In de workshop Bewust zwanger leer je goed te voelen hoe het met je gaat en wat je lichaam precies nodig heeft. Zo kun je meer genieten van je zwangerschap en kun je vol vertrouwen richting je bevalling.

Over bewust zwanger

De workshop bewust zwanger leert je met aandacht aanwezig te zijn in dit moment. Zo leer je goed voelen hoe het nu met je gaat en daardoor kun je goed voor jezelf kunt zorgen. Je leert op tijd rust nemen en lief zijn voor jezelf. Want goed zorgen voor jezelf betekent automatisch ook goed zorgen voor je kindje!

In de workshop leer je:

N

Hoe bewuste aandacht voor jezelf jouw zwangerschap kan veranderen

 
N

Hoe je contact kan maken met je kindje in je buik

 
N

Hoe je de signalen van je lichaam kan herkennen zodat je voldoende rust kan nemen

 
N

Hoe je kan omgaan met piekergedachten en zorgen rondom zwangerschap, bevallen en moeder worden

 
N

Vriendelijker kijken naar jezelf en je lichaam, juist nu er zoveel verandert

 

Alles wat je aandacht geeft groeit

Praktische informatie

De workshop duurt 2,5 uur. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met praktische oefeningen zodat je direct kunt ervaren wat mindfulness voor jou kan doen. Na de workshop krijg je toegang tot de geleide meditaties en oefeningen, zodat je thuis verder kunt oefenen.

Wat anderen zeggen over de workshop bewust zwanger

“Ik vond het een fijne workshop, prettig en duidelijk gebracht door Mayke. Ik vond de oefening met het contact maken met het kindje erg fijn. De andere oefeningen vond ik ook fijn en mooi dat er ook al een vertaling naar de bevalling werd gemaakt. Ook de balans tussen praten en oefenen was goed. Wat ik vooral prettig vond was dat het een moment voor mezelf was waarbij ik bewust kon stil staan bij mezelf en het zwanger zijn” 

Gijske

“Ik heb de workshop ervaren als een moment voor mijzelf, waarbij ik de focus op mezelf en mijn kindje mocht hebben. Een moment om even uit de drukke werkelijkheid te stappen en stil te staan bij het (zwanger) zijn. Dit gaf mij de benodigde rust in mijn hoofd, waardoor ik mij verrassend ontspannen voelde Het mooie was dat ik gisteren na mijn massage bij jou ook een afspraak had bij mijn verloskundige, die reageerde gerustgesteld dat ik een mindfulness training heb gedaan. Ik vroeg vol interesse waarom en zij gaf aan dat zij herkende dat zwangere vrouwen die dit hebben gedaan een veel groter bewustzijn hebben op het belang van focus naar jezelf op het moment van bevallen, waardoor je je volledig afsluit van alle prikkels om je heen, want dat heb je op dat moment echt nodig om goed te luisteren naar je lichaam. De rol van een goede verloskundige is ook om die rust voor de bevallende vrouw te creëren en dat versterkt het proces alleen maar”

Lai

“Ik heb echt van de workshop genoten en het was goed voor mijn proces. Ik ga ook nog even gebruik maken van de oefeningen die je hebt gestuurd. Uit de workshop heb ik ontspanning gehaald, rust en bruikbare oefeningen om bewust stil te staan bij mijn zwangerschap”

Carina

Contact

Postadres:
Dennewitjeshof 25
3544 VN UTRECHT
T: 06 - 46663673
E: info@mindful-moments.nl

Bedrijfsgegevens

Di: 09:00 - 17:30
Wo: 09:00 - 17:30
Vr: 09:00 - 17:30

KvK: 68423381
BTW: NL016881102B01