06-46663673

Training Mindful zwanger

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Het liefst wil je nu al het beste voor je kindje. Toch merk je dat je er vaak met je aandacht niet bij bent en dat je regelmatig stress ervaart. Ergens weet je dat stress tijdens je zwangerschap niet goed is, maar hoe verander je dat? Herkenbaar?

Dan is de training Mindful zwanger iets voor jou. In de 8 weekse training Mindful zwanger leer je meer genieten van je zwangerschap, bewust contact maken met je ongeboren baby en stress tijdens de zwangerschap verminderen.

Over Mindful zwanger

De training Mindful zwanger van Mindful Moments heeft dezelfde opbouw als de reguliere mindfulnesstraining. Deze training is al vele malen wetenschappelijk onderzocht en is bewezen effectief. Het verschil tussen een reguliere mindfulnesstraining en de training Mindful zwanger is dat er specifieke aandacht is voor stressgerelateerde klachten en onderwerpen tijdens de zwangerschap.

In de training Mindful zwanger leer je:

N

Hoe je je zwangerschap bewuster en met meer aandacht kunt beleven

 
N

Stressgerelateerde zwangerschapsklachten verminderen

 
N

Oude patronen herkennen en hier anders mee omgaan

 
N

Hoe je kan omgaan met piekergedachten en zorgen rondom zwangerschap, bevallen en moeder worden

 
N

Hoe je contact kunt maken met je kindje in je buik

 

Alles wat je aandacht geeft groeit

Praktische informatie

De training mindful zwanger is bedoeld voor tijdens je zwangerschap. Je bent welkom gedurende je gehele zwangerschap. Houdt er rekening mee dat de training 8 weken duurt. Je kunt daarom het beste starten met de training voor de 30e week van je zwangerschap. Ben je al verder, maar heb je toch interesse? Vul een contactformulier in en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Contact

Postadres:
Dennewitjeshof 25
3544 VN UTRECHT
T: 06 - 46663673
E: info@mindful-moments.nl

Bedrijfsgegevens

Di: 09:00 - 17:30
Wo: 09:00 - 17:30
Vr: 09:00 - 17:30

KvK: 68423381
BTW: NL016881102B01